WASA VÅRDCENTRAL NY SÖDRA SUPPORT-PARTNER TILL JÖNKÖPINGS SÖDRA

I och med rådande omständigheter i världen har vi nog alla kommit i underfund med att hälsa inte är något man bör ta lätt på, vi har en tendens att ta vår goda hälsa för givet. För oss är hälsan bland det viktigaste vi har, därför är det med stor entusiasm som vi kan presentera att vi har slutit ett samarbetsavtal med likasinnade Wasa Vårdcentral.

Jönköpings Södra och Wasa Vårdcentral har skrivit ett unikt samarbetsavtal där Wasa kommer att ansvara för och agera medicinsk enhet åt klubben. Tillsammans skall vi utveckla och driva en unik satsning, en striktare och mer omfattande vårdpolicy inom föreningen som inte enbart omfattar A-lagen, utan även inkluderar spelare i de yngre leden med mer fokus på det somatiska.

Bakgrunden till samarbetet är enkelt, föreningen och Wasa Vårdcentral vill tillsammans säkerställa att vi håller våra spelare friska. Inom elitfotbollen finns ett framtaget regelverk, där exempelvis hjärtat undersöks varje år. Klubben tar nu steget, tillsammans med Wasa Vårdcentral och genomför samma tester som våra elitspelare genomgår i hela akademin. På så sätt kan vi fånga upp exempelvis hjärtproblem i tid, vilket vi ser som ett viktigt ansvarstagande.

Vi är mycket stolta över att ta det här steget tillsammans med Wasa Vårdcentral och självklart fantastiskt glada att kunna presentera Wasa Vårdcentral som partner till Jönköpings Södra.

Inom kort kommer vi att komma ut med mer information om vår nya policy, samt information om varför du som södrait ska ansluta dig till Wasa Vårdcentral.

Mer att utforska

Onsdagar

Wasa kör nu igång med vaccinering av både covid-19 och influensa på